A20 bij Moordrecht richting Rotterdam dicht na geschaarde vrachtwagen

MOORDRECHT – Op zondagochtend heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de A20 tussen Moordrecht en Nieuwerkerk a/d IJssel. Hierbij is een vrachtwagen geschaard. Het gevolg hiervan was dat de A20 werd afgesloten in de richting van Rotterdam.

Het incident vond plaats nadat, volgens zeggen, de vrachtwagen een klapband had gekregen. Ruim twee uur na het incident (het moment van dit schrijven) was de berging in volle gang. Waarschijnlijk moet ook de vangrail hersteld gaan worden. De A20 werd vanaf knooppunt Gouwe afgesloten en het verkeer werd geadviseerd om te rijden via het Prins Clausplein. Ook richting Gouda ontstond er file, dit doordat mensen keken naar het ongeval.

Foto’s: Rob de Jong & Duncan Kraaijer

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten