Melding van voertuigbrand na ongeval vanwege overstekende eend, Zuidplaslaan Nieuwerkerk a/d IJssel

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – Zondagmorgen 17 maart rond 11.10 uur is een ongeval gebeurd na een uitwijkmanoeuvre voor een overstekende eend. De brandweer werd hierop gealarmeerd voor een voertuigbrand op het Reigerhof, wat later de Zuidplaslaan bleek te zijn.

Uiteindelijk bleek er geen brand, maar waarschijnlijk rookvorming door de uitgeklapte airbags. Na het uitwijken voor de eend kwam de auto in de bosjes terecht en heeft daarbij wellicht een betonnen blok geraakt. De inzittenden kwamen met de schrik vrij. De brandweer heeft de auto een zijstraat ingeduwd, zodat de Zuidplaslaan weer kon worden vrijgegeven nadat deze dicht was. Een berger heeft uiteindelijk de auto meegenomen.

Foto’s: Sophie Prins & Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten