Fietser gewond na aanrijding met scooter, bestuurder vlucht, Verbeekstraat Leiden

LEIDEN – Een fietser is vrijdagavond 23 maart rond middernacht gewond geraakt bij een ongeluk op de Verbeekstraat in Leiden. Het slachtoffer kwam in botsing met een scooterrijder.

De bestuurder van de scooter is vervolgens even bij de gewonde fietser gebleven, maar besloot daarna toch door te rijden. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Aanvankelijk werd er ook een traumahelikopter ingezet, maar die bleek later niet nodig te zijn, deze werd geannuleerd. De politie heeft het incident in onderzoek.

Foto’s: KJfotografie

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten