Lifeliner ingezet na eenzijdige aanrijding met lessende motor, Lijnbaan Leiderdorp

LEIDERDORP – Op de Lijnbaan in Leiderdorp is zaterdagochtend 23 maart een motorrijdster, die aan het lesrijden was, (zwaar)gewond geraakt. De bestuurster heeft tijdens het lessen mogelijk teveel gas gegeven waarna zij de controle over de motor verloor en vervolgens hard tegen de gevel/ruit van een bedrijfspand botste.

Voor het ongeval werden twee ambulances, het MMT én de brandweer gealarmeerd. De traumahelikopter landde op een groot grasveld aan de Wilddreef in Leiderdorp en de bemanning assisteerde het ambulancepersoneel ter plaatse. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel gefixeerd in een vacuümmatras en, nadat de arts van de traumahelikopter korte tijd bij het slachtoffer is geweest, per ambulance met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

Foto’s: KJfotografie

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten