Personenauto botst op lesauto Burgemeester Jamessingel Gouda

GOUDA – Vrijdagmiddag 29 maart rond 17.30 uur heeft een ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een lesauto op de Burgemeester Jamessingel in Gouda. Dit gebeurde bij de kruising met de Burgemeester Mijssingel.

De bestuurder van de personenauto zag de lesauto over het hoofd toen hij de Jamessingel wilde opdraaien. De cursist is nagekeken in een ambulance en uiteindelijk met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Een begingsbedrijf heeft de voertuigen geborgen. De weg was slechts beperkt open na het ongeval, maar kon worden vrijgegeven toen beide voertuigen waren meegenomen door een berger.

Foto’s: Ricardo Minten

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten