Gesprongen waterleiding zorgt voor melding wateroverlast in Huize Groeneweg in Gouda

GOUDA – Vrijdagnacht even naar 10 over 1 kreeg brandweer Gouda een melding van wateroverlast bij Huize Groeneweg aan De Baan in Gouda.

Bij aankomst bleek het om een gesprongen waterleiding te gaan, aldus de brandweer. Brandweer heeft alleen de kraan dicht gedraaid en is hierna retour kazerne gegaan. Een loodgieter zal het probleem gaan verhelpen.

Foto’s: Ricardo Minten

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten