Hulpdiensten uitgerukt voor melding van kinderen in drijfzand, Lindenlaantje Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op zaterdagmiddag werd de brandweer van post Boskoop samen met de politie gealarmeerd voor de melding van een “persoon in drijfzand” aan het Noordeinde in Boskoop. Al snel bleek dat deze locatie niet klopte, iemand had namelijk vanuit de trein gezien dat er kinderen aan het spelen waren op een plek waar drijfzand is. Dit was tussen Boskoop en Waddinxveen in.

Al snel kwam men uit bij het Lindenlaantje in Waddinxveen. De hulpdiensten zetten een korte zoektocht in, maar al snel bleek dat de kinderen niet meer op de bewuste plek aan het spelen waren. Ook op de plek waar de fietsen waren gesignaleerd was leeg. Later trof een motoragent de bewuste kinderen aan elders in het gebied. Hieruit bleek dat de kinderen ongedeerd waren, waarop de brandweer terug kon naar de kazerne. De kinderen zijn flink toegesproken door de agent dat zij niet op een dusdanig gevaarlijke plek mogen spelen.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten