Persoon gewond na val van paard Hofvlietweg Leiden

LEIDEN – Vrijdagavond 29 maart rond 20.00 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Hofvlietweg in Leiden.

Een persoon is zwaar gewond geraakt na val van paard. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. De hulpdiensten werden groots ingezet, inclusief een traumahelikopter. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s : Ingezonden

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten