Lifeliner ingezet na aantreffen van (zwaar) gewonde op de Waddinxveense Coenecoopbrug

WADDINXVEEN – Op zondagochtend is er een zwaar gewond persoon aangetroffen op de Coenecoopbrug bij Waddinxveen. Politie, twee ambulances en het traumateam met de lifeliner werden daarop opgeroepen.

De hulpdiensten hebben de persoon snel in de ambulance geholpen om hem daar medische hulp te kunnen geven. Even later landde de lifeliner vlak voor de ambulances en kon het MMT assisteren. Enige tijd later is de ambulance met spoed vertrokken naar het ziekenhuis. Hierop vertrok de heli ook.

De politie heeft in onderzoek wat zich precies heeft afgespeeld. Op het moment van dit schrijven kon de politie niet meer zeggen dan dat er een (zwaar) gewonde was aangetroffen op het fietspad langs de N207. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Update
De man heeft later tegen de politie kunnen verklaren dat hij zelf ongelukkig ten val is gekomen op de trap richting de brug.

Foto’s: Rob de Jong

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten