Kop staart aanrijding op de N219 bij Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN – Op zaterdagochtend heeft er een ongeval plaatsgevonden op de N219 bij Zevenhuizen. Tussen de twee aansluitingen met de A12 hadden twee voertuigen een kop staart aanrijding.

De ambulancedienst heeft zich kort ontfermd over een kind, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Uiteindelijk viel de schade ook mee. Eén van de voertuigen bleef in eerste instantie op de rijbaan staan, waardoor er enig hinder was voor het verkeer. Nadat deze weg was, was dit probleem verholpen. Nadat de schadeformulieren waren ingevuld, kon een ieder zijn weg weer vervolgen.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten