Scooterrijder ernstig gewond bij eenzijdig ongeval, Breevaartbrug Gouda

GOUDA – Op zaterdagnacht 6 april rond 1.30 uur heeft er een ernstig eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Breevaartbrug in Gouda.

Ter plaatse was een scooterrijder ernstig ten val gekomen. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Het slachtoffer is met spoed afgevoerd naar het Erasmus. De opgeroepen traumahelikopter is niet ter plaatse geweest. Deze heeft onderweg een rendez-vous uitgevoerd.

Over de Auteur

Mijn naam is Ricardo Ernst. Ben 21 jaar en kom uit Gouda. Al jaren lang fotografeer ik voor mezelf en voor persbureau's en sinds augustus 2016 fotografeer ik ook voor 112HM.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten