Brommobiel belandt op zijkant na aanrijding, Herenstraat Gouda

GOUDA – Op zondagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Herenstraat in Gouda. Op de kruising met de Walvisstraat kwamen een personenauto en een brommobiel met elkaar botsing waardoor die laatste op zijn zij belandde.

In het 45 km/u voertuig zaten twee personen, waarvan één kind. Zij zijn door omstanders naar buiten geholpen. De bestuurder raakte dusdanig gewond dat deze naar het ziekenhuis is vervoerd. Het kind bleef nagenoeg ongedeerd en kon door de ouders worden opgehaald, na een controle door de ambulancedienst. De brandweer heeft uiteindelijk een accu losgekoppeld.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval, welke waarschijnlijk te vinden is in een voorrangsfout. Het ongeval trok veel bekijks vanuit de wijk.

Foto’s: Ricardo Minten & Daniel Versteeg

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten