Gewonde en lange file na ongeval op de A20 bij Moordrecht

MOORDRECHT – Tijdens de dinsdagavond spits heeft er een ongeval plaatsgevonden op de A20 tussen Nieuwerkerk a/d IJssel en Moordrecht. Drie auto’s klapten hierbij op elkaar.

Eén persoon is lange tijd nagekeken in de ambulance, welke uiteindelijk ook naar het ziekenhuis is vervoerd. Het ongeluk gebeurde op de linkerrijstrook, welke werd afgesloten. Mede hierdoor ontstond er een lange file, die op het hoogtepunt meer dan 70 minuten vertraging opleverde. De voertuigen zijn meegenomen door een berger. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

Het verkeer dat de file wilde ontwijken en koos voor de parallelweg, kwam bedrogen uit; daar ontstond uiteindelijk ook een file.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten