Vrouw en kind naar ziekenhuis na brand in schuur, W. van Pruisenlaan Gouda

GOUDA – Op dinsdagavond is er brand uitgebroken in een schuur aan de Wilhelmina van Pruisenlaan in Gouda.

De brandweer was snel ter plaatse en had ook vrij snel het brandje onder controle. Wel zouden er mensen rook hebben geïnhaleerd, waardoor een vrouw en haar kind naar het ziekenhuis moesten worden overgebracht door de gealarmeerde ambulancedienst. Wat er precies in brand heeft gestaan en hoe deze is ontstaan, is onbekend.

Foto’s: Mila Bruijniks, Ricardo Minten & Daniel Versteeg

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten