Fietsster komt ten val door sleepkabel, Nieuwe Gouwe O.Z Gouda

GOUDA – Woensdagmiddag 17 april rond 16.25 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Nieuwe Gouwe O.Z in Gouda.

Een fietsster is gewond geraakt door een sleepkabel die tussen twee auto’s gespannen was. De voorste auto, die een ander voertuig op sleep had, was net over het fietspad gereden toen de fietsster de sleepkabel naderde. Vermoedelijk is zij door de sleepkabel ten val gekomen en gewond geraakt. Ze is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie doet verder onderzoek.

Foto’s : Rens den Oude

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten