Bakwagen belandt in de sloot, Zuidelijke Dwarsweg Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op donderdagochtend is er op de Zuidelijke Dwarsweg een bestelwagen van een bakkerij te water geraakt. Dit gebeurde tussen de Bredeweg en de tunnel onder de spoorlijn.
Nadat de hulpdiensten ter plaatse waren, ging er gelijk een duiker het water in. Na een (korte) zoektocht werd er niemand aangetroffen; de chauffeur bleek verdwenen te zijn. Vooralsnog is het onduidelijk waar deze is gebleven. Een berger zal het voertuig uit de sloot halen en meenemen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend.
Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten