Brandweer ingezet na aantreffen van vaten, Piet Stuurmanweg Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op vrijdagmiddag werden brandweer en politie opgeroepen nadat er afval was aangetroffen op de Piet Stuurmanweg in Waddinxveen. Meerdere vaten en andere houders met o.a. olie lagen langs de weg.

De brandweer heeft kort onderzoek gedaan, mede omdat er mogelijk vloeistoffen gelekt hadden. Uiteindelijk kon de brandweer weinig betekenen. Het is overgedragen aan de politie en de ODMH en er zal een proces verbaal worden opgemaakt voor dit milieudelict.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten