Gewonde na ongeval tussen auto en bakfiets, Akkerweg Moerkapelle

MOERKAPELLE – Op vrijdagmiddag is er een ongeval gebeurd op de kruising van de Akkerweg met de Herenweg in Moerkapelle. De aanrijding was tussen een auto en een bakfiets.

Een opzittende van de bakfiets raakte gewond aan o.a. zijn been. Na korte tijd te zijn behandeld in de ambulance, is hij naar het ziekenhuis overgebracht. Waarschijnlijk moet de oorzaak in een voorrangsfout gezocht worden.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten