Groot Duikalarm (GRIP1) voor aangetroffen kleding langs de Burgemeester Lucasselaan in Reeuwijk

Reeuwijk – Even na kwart over 12 deze middag werden brandweer ambulance en politie gealarmeerd voor een persoon te water langs de Burgemeester Lucasselaan in Reeuwijk.

Een voorbijganger heeft op locatie van het incident een hoopje kleding aangetroffen waarop de hulpdiensten zijn gealarmeerd. De brandweer is in eerste  instantie ter plaatse gekomen met duikers, tankautospuit en boot en zijn direct in en om het water een zoekactie gestart. Kort hierop is er opgeschaald naar middel duikalarm en later naar GRIP 1 Groot duikalarm. Meerdere brandweervoertuigen en duikers zijn hierop aanrijdend gegaan. Ook de politiehelikopter en de boot van de politie waren inmiddels ter plaatse startte de zoektocht.

Na een tijd zoeken had de politie contact gemaakt met de eigenaar van de kleding en kon er worden afgeschaald naar GRIP 0 en konden diverse brandweereenheden inpakken en retour. Hoe de bewuste persoon er aan toe was, is onbekend.

Foto’s: Remco F. Gerritsen, Ricardo Ernst & Mila Bruijniks

   

Bericht

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten