Fietser gewond na ongeval met auto, Onderweg Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op zaterdagochtend heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Onderweg in Waddinxveen. Een kerende auto en een fietser kwamen met elkaar in botsing.

De fietser raakte door de aanrijding onder meer gewond aan zijn been. Hij is door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn fiets had schade en is tijdelijk gestald bij het bedrijf waar het voorval voor de deur gebeurde. De auto had lichte schade en kon de eigen weg weer vervolgen.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten