Veel rook bij buitenbrand in Steinse Groen te Gouda

GOUDA – Op dinsdagmiddag is er brand ontstaan in een hoop groen(afval) in het Steinse Groen in Gouda.

Aanvankelijk wilde de brandweer het brandje blussen d.m.v. een emmer water, maar naarmate de brand “uitslaand” werd, is er toch voor gekozen om een draagbare pomp in te zetten. Dit mede omdat de tankautospuit niet in de buurt kon komen. De hoop met hooi is uit elkaar getrokken en verder afgeblust. De oorzaak van de brand is onbekend.

Foto’s: Mila Bruijniks, Ricardo Minten & Daniel Versteeg

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten