Loshangend zeil boven liftschacht van flat, Kerkweg West Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op woensdagavond kwam er bij de brandweer een melding binnen van een stormschade op de Kerkweg West in Waddinxveen. Na enig zoekwerk, met de wetenschap dat het om een zeil zou gaan, troffen de brandweerlieden op het dak van de liftschacht het losse zeil aan.

De brandweer heeft zich toegang weten te verschaffen tot het dak en kon het zeil weer “binnenboord” trekken. Nadat deze veilig was gesteld, kon men retour. Mogelijk was het zeil afkomstig van werkzaamheden.

Foto’s: Rob de Jong

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten