Zwarte rook bij middelbrand in bedrijfspand, Zuidplaspolderweg Moordrecht

MOORDRECHT – Op woensdagmiddag is er brand ontstaan in de schoorsteenpijp van een smeltoven bij een bedrijf aan de Zuidplaspolderweg in Moordrecht. De brandweer schaalde hierbij op naar middelbrand.

Door de brand was er enige tijd een zwarte rookwolk te zien welke afkomstig was vanuit de schoorsteen. De brandweer heeft zowel op het dak, met behulp van de autoladder, als van binnenuit het pand de brand bestreden. Mede hierdoor kon vrij snel het sein brand meester gegeven worden. Hoe de brand is ontstaan, is onbekend.

Foto’s: Daniel Versteeg

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten