Lifeliner ingezet na aanrijding tussen auto en fietser, Noordeinde Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op donderdagavond heeft er een ongeval plaatsgevonden op het Noordeinde in Waddinxveen. Een auto en een fietser kwamen met elkaar in botsing. Naast twee ambulances werd ook de lifeliner gealarmeerd.

Het medische personeel is enige tijd bezig geweest om het slachtoffer op straat te stabiliseren. Uiteindelijk is hij op de brancard geholpen en in de ambulance verder geholpen. Vervolgens is de jongen naar het ziekenhuis vervoerd.

Na het ongeval werd het Noordeinde tussen de Dorpsstraat en de Wadde afgesloten voor het gemotoriseerde verkeer. Door het ongeval raakte ook een geparkeerde bus beschadigd. De politie vermoedt dat de fietser vanaf het fietspad tussen de geparkeerde auto’s door over wilde steken.

Foto’s: Rens den Oude & Rob de Jong

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten