Vrouw aangehouden na uit de grond rijden lantaarnpaal, Beijerincklaan Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op zondagochtend rond half 9 is er een ongeval gebeurd op de Beijerincklaan in Waddinxveen. Een auto raakte uit koers, ramde een verkeersbord en reed vervolgens een lantaarnpaal uit de grond.

Bij dit eenzijdige ongeval raakte niemand gewond, maar de bestuurster is meegenomen door de politie op verdenking van rijden onder invloed van verdovende middelen. De accu van de auto werd al snel losgekoppeld en er zou geen spanningsgevaar zijn. Wel heeft de brandweer geprobeerd de auto van de lantaarnpaal, welke deels onder het voertuig lag, af te krijgen. Uiteindelijk is dit volledig door de berger overgenomen. De gemeente werd in kennis gesteld en heeft een tijdelijk bord geplaatst die het gebodsbord tijdelijk moet vervangen. De weg was vanaf de Zuidplaslaan richting de Dreef tijdelijk afgesloten, maar door het weinige verkeer leidde dit niet tot overlast. Op een later tijdstip zal de gemeente alle straatmeubilair (laten) herstellen.

Foto’s: Rob de Jong & Rens den Oude

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten