Gewonden bij ernstig ongeluk, A12 Waddinxveen

WADDINXVEEN – Dinsdagmiddag 30 april is er rond 15.30 uur een ernstig ongeluk gebeurd op de A12 bij Waddinxveen. Bij het ongeluk raakte een vrachtwagen en personenauto betrokken.

De voertuigen hebben elkaar met nog een onbekende reden geraakt. In de personenauto kwamen hierdoor twee slachtoffers bekneld te zitten. De brandweer heeft de slachtoffers uiteindelijk uit de auto geknipt, ter plaatse gekomen ambulancemedewerkers hebben de slachtoffers gestabiliseerd. Ook is hiervoor een trauma arts ingevlogen met de helikopter. Uiteindelijk zijn beide slachtoffers onder politie begeleiding naar een ziekenhuis vervoerd.

De A12 is enige tijd afgesloten geweest in de richting van Utrecht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten