Lifeliner ingezet voor medische noodsituatie, Steinsedijk Haastrecht

HAASTRECHT – Op dinsdagmiddag was er een medisch noodgeval op de Steinsedijk in Haastrecht. Tijdens het fietsen was iemand onwel geworden en was ten val gekomen. Naast de reguliere ambulancedienst werd ook de lifeliner met het MMT opgeroepen.

Het medische personeel heeft het slachtoffer gestabiliseerd en deze is vervolgens met spoed naar een ziekenhuis in Utrecht. Wat er precies aan de hand was, is onbekend.

Foto’s: Daniel Versteeg

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten