Brandweerduikers vinden sieraden in sloot, Walvisstraat Gouda

GOUDA – Duikers van de brandweer hebben woensdagavond in een sloot aan de Walvisstraat in Gouda een kistje met sieraden opgedoken. De politie onderzoekt de zaak.

Bewoners zagen iets in het water halen en belden de politie. Vervolgens werd besloten om duikers van de brandweer in te zetten. Het is onduidelijk hoe het sieradenkistje in de sloot terecht is gekomen.

Foto’s: Daniel Versteeg

Tekst: AD

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten