Lifeliner landt in Moordrecht voor medische noodsituatie in Gouda

GOUDA/MOORDRECHT – Op vrijdagochtend was er een medische noodsituatie aan de Helena Hoeve in Gouda. Naast twee ambulances werd de lifeliner vanuit Amsterdam opgeroepen.

Vanwege de ernst vertrok de ambulance richting Rotterdam voordat het MMT ter plaatse was. Er werd besloten om een zogenaamde rendez-vous uit te voeren nabij de McDonald’s aan de Middelweg in Moordrecht. Na de korte samenkomst vertrok de ambulance om met spoed naar het ziekenhuis te gaan. Wat er precies aan de hand was met het slachtoffer, is onbekend.

Foto’s: Jippe Groenendijk

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten