Meerdere auto’s verwoest door brand, Walraven van Halllaan Gouda

GOUDA – In de nacht van donderdag op vrijdag werd de brandweer gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Walraven van Halllaan in Gouda. Er stonden twee auto’s in brand.

Omwonenden zagen vanuit hun ramen een vuurzee. Ook werden er meerdere knallen gehoord. Volgens één van de omwonenden kwam dat uit een voertuig die op gas reed. Door die “explosies” zou ook het tweede voertuig in brand zijn geraakt. De twee auto’s aan beide kanten raakten ook beschadigd door de brand. De brandweer is ongeveer een uur bezig geweest om het vuur onder controle te krijgen. Over de oorzaak van de brand is niks bekend.

Foto’s: Remco F. Gerritsen

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten