Duikers zoeken in plas na aantreffen kinderfiets, Zuiveringspad Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op zondagavond werden de hulpdiensten gealarmeerd voor de melding van een persoon te water aan het Zuiveringspad in Waddinxveen. Langs de plas was een kinderfiets aangetroffen.

Brandweerduikers hebben een zoekslag gemaakt in het water. Uit voorzorg werd ook nog een tweede duikteam ter plaatse gevraagd, maar deze is uiteindelijk niet ingezet. Na een zoektocht in het water, maar ook daaromheen, werd niemand aangetroffen. De politie heeft de fiets meegenomen en zal nader onderzoek doen naar de eigenaar van het fietsje. Later wist een voorbijganger te vertellen dat de fiets er ‘s middags al stond.

Foto’s: Rens den Oude & Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten