Twee jarig kind overleden na aanrijding, Kosterdijk Waarder

WAARDER – Bij een tragisch ongeval aan de Kosterdijk in Waarder is een 2-jarig kind om het leven gekomen. Volgens de politie was een personenauto betrokken bij dit ongeval, maar meer details geeft de woordvoerder niet.

Het ongeval lijkt iets voor 17.00 uur te zijn gebeurd op een oprit van een woning omdat dit gedeelte, achter een busje, is afgezet door de politie. Hulpdiensten rukten massaal uit, maar dit bleek tevergeefs te zijn. De politie is bezig met een groot onderzoek naar het incident.

Aan alle omstanders wordt slachtofferhulp verleend.

Tekst: AD

Foto’s: Remco F. Gerritsen

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten