Opnieuw een voertuigbrand in Gouda, deze keer op het Olympiadeplein

GOUDA – Opnieuw ging er ‘s nachts een auto in vlammen op in Gouda-Oost. Na de twee auto’s die vrijdagnacht in vlammen opgingen, was er nu een voertuigbrand op het Olympiadeplein.

Bewoners hebben verklaard ook een klap te hebben gehoord. Daarop werd er 112 gebeld, maar dat was toen de auto al volledig in lichterlaaie stond. De brandweer kon dan ook niks anders meer doen dan alleen blussen.

Een woordvoerder van de politie liet weten uit te gaan van brandstichting in beide gevallen. De zaak is verder in onderzoek en daarbij wordt ook gekeken of de verschillende (mogelijke) brandstichtingen verband met elkaar houden.

Foto’s: Remco F. Gerritsen

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten