Snorscooter met twee opzittenden aangereden door auto op de Willem de Zwijgerlaan in Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op vrijdagmiddag is er een ongeluk gebeurd op de kruising van de Willem de Zwijgerlaan met de Mauritslaan. Hierbij werd een snorscooter aangereden door een auto.

Een getuige meldde dat de auto vanuit de Mauritslaan de De Zwijgerlaan op wilde, maar raakte toen de snorscooter die daar op het fietspad reed. Aanvankelijk lagen beide opzittenden, twee jongemannen, gewond op straat. Na aankomst van de ambulance bleek dat bij een van hen de verwondingen meevielen. De andere jongen werd al snel naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de snorscooter meegenomen. De automobiliste kon, met een flinke deuk in de motorkap, zelf haar weg weer vervolgen.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten