Geparkeerde auto in brand, Leeuwerikstraat Gouda

GOUDA – Even na 5 uur ‘s ochtends werd de brandweer gealarmeerd voor een voertuigbrand op de kruising Koningin Wilhelminaweg / Uiverplein in Gouda. Al snel bleek deze locatie niet te kloppen; het ging om de Leeuwerikstraat. Een geparkeerde auto stond hier in brand.

De brandweer was snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat de auto zwaar beschadigd raakte. Dit was de derde auto in ruim een week tijd die in brand is geraakt, al was het deze keer aan de andere kant van de stad. De politie onderzoekt de zaak.

Foto’s: Remco F Gerritsen

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten