Opnieuw voertuigbrand in Gouda: middelbrand in bestelbusjes aan de Gansstraat

GOUDA – Voor de derde nacht op rij werd de Goudse wijk Korte Akkeren opgeschrikt door een voertuigbrand. Deze keer gingen bestelbusjes in vlammen op aan de Gansstraat. Nabij de hoek met de Kievitstraat werd er deze keer zelfs opgeschaald naar middelbrand.

De brandweer heeft de vlammenzee weten te bedwingen, maar meerdere voertuigen raakten total loss. In de wijk wordt inmiddels al gesproken over een pyromaan. De politie gaat dan ook zeker verder met het onderzoek en is extra alert.

Foto’s: Remco F Gerritsen

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten