Middelbrand in schuurtje, Zuidkade Boskoop

BOSKOOP – Op woensdagavond is er brand ontstaan in een schuurtje aan de Zuidkade in Boskoop. Aanvankelijk werd de brandweer nog gealarmeerd voor een buitenbrand, maar als snel werd dit omgezet naar gebouwbrand. Vrij kort daarop schaalde de brandweer op naar middelbrand.

Op het terrein van een woning was de brand ontstaan. Over de oorzaak en wat er precies in brand heeft gestaan is geen informatie bekend. De brand was redelijk snel onder controle.

Foto’s: Yorick Smid & Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten