Ongeval tussen twee voertuigen, Noordeinde Moerkapelle

MOERKAPELLE – Op vrijdagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op het Noordeinde in Moerkapelle. Twee auto’s kwamen met elkaar in botsing nabij de tunnel onder het spoor.

Aanvankelijk werd er nog gesproken over een gewonde, maar gelukkig leek alles mee te vallen. Eén van de betrokkenen is samen met een bekende naar de HAP gegaan met klachten aan de enkel. Na het ongeval heeft de politie geholpen om de weg weer vrij te maken. Een berger heeft beide voertuigen meegenomen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten