Auto belandt in de bosjes; twee gewonden, Goudse Houtsingel Gouda

GOUDA – Op vrijdagavond heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Goudse Houtsingel in Gouda. Op de kruising met de Achterwillenseweg raakten twee voertuigen elkaar waarna er één in de bosjes belandde.

Hulpdiensten hebben de twee inzittenden uit de personenauto gehaald, zij waren beide gewond en zijn vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is onbekend. De politie verricht hier onderzoek naar. Beide voertuigen zijn door een berger meegenomen.

Foto’s: Ricardo Minten & Daniel Versteeg

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten