Melding van persoon op dak van flat, Kerkweg-West Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op vrijdagavond werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding van persoon op hoogte. Er was iemand gezien op het dak van een flat aan de Kerkweg-West in Waddinxveen.

Uit voorzorg werd er ook een brandweervoertuig uit Den Haag gealarmeerd, welke een springkussen heeft. Na een zoektocht bleek het te gaan om twee vleermuizentellers. Aan de flat hangen meerdere vleermuiskasten en één keer in de zoveel tijd komen mensen hier om de vleermuispopulatie te monitoren. Toen eenmaal bekend was dat hier om ging en dat er geen mogelijke springer was, konden de hulpdiensten retour.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten