Motorrijder gewond na rammen verdeelkast, Middelweg Moordrecht

MOORDRECHT – Op zondagochtend is er een eenzijdig ongeval gebeurd op de Middelweg in Moordrecht. Bij de McDonald’s ramde een motor een verdeelkast.

Hierbij is één gewonde gevallen, zij is naar een behandeling in de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend. De motor maakte deel uit van een groep hier op de parkeerplaats een stop maakte.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten