Fietser zwaar gewond na val, Grote Haven Haastrecht

HAASTRECHT – Aan het begin van de woensdagavond is een fietser lelijk ten val gekomen op de Grote Haven in Haastrecht. Hiervoor werden aanvankelijk twee ambulances en de traumaheli opgeroepen.

Die laatste is uiteindelijk afbesteld. Wel is de vrouw gewond geraakt aan rug en nek en ze is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het (eenzijdige) ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Daniel Versteeg

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten