Lifeliner ingezet na ongeval tussen auto en fietser; één persoon aangehouden op de Zuidelijke Dwarsweg in Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN – Op zaterdagmiddag heeft er ongeval plaatsgevonden op de Zuidelijke Dwarsweg in Zevenhuizen. Nabij de kruising met de Eerste Tochtweg kwamen een auto en een fietser met elkaar in botsing.

De fietser raakte zwaar gewond aan o.a. het hoofd. Mede om die reden werd de lifeliner ingezet. Het slachtoffer is enige tijd behandeld waarna hij onder begeleiding van de trauma-arts en drie politiemotoren naar een ziekenhuis in Rotterdam is vervoerd. De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om onderzoek te verrichten. De oorzaak is op dit moment onbekend.

Een stukje verderop lag ook nog een fietser in de berm waarvoor medische hulp nodig was. Tevens is er na het ongeval iemand aangehouden en die is verhoord door de politie. Of de fietsers/incidenten gerelateerd zijn, is ook onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten