Twee zwaar gewonde bij steekincident, Diamantstraat Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn – Dinsdag aan het begin van de avond heeft er een steek incident plaatsgevonden in een woning aan de Diamanstraat in Alphen aan den Rijn. Bij dit Incident is een man aangehouden en zijn twee vrouwen zwaar gewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

De hulpdiensten werden omstreeks 19.00 uur gealarmeerd. Naast diverse politie-eenheden kwamen er vier ambulances en twee traumahelikopters naar het incident toe. Het medische personeel heeft twee personen gestabiliseerd en vervolgens met een spoedtransport naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie kon al snel een man aanhouden, hij is afgevoerd naar het politiebureau waar hij zal worden verhoord.

Beide traumahelikopters waren geland nabij de Zegerplas, twee behulpzame jongens leende hun fietsen uit zodat de artsen van de twee MMT’s snel naar het incident toe konden gaan. Het incident trok zeer veel bekijks, daarom sloten leden van het parate peloton de straat af zodat de hulpverleners hun werk konden doen.

De politie is in de woning een groot onderzoek gestart. Dit zal nog de hele avond gaan duren.

Foto’s: Jasper van Reenen & Josh Walet

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten