Wederom autobranden in Gouda, drie in één nacht

Gouda – Na twee nachten zonder autobranden had de brandweer vannacht hun handen vol aan drie autobranden op verschillende locaties in Gouda.

De eerste autobrand werd gemeld om 00:25 uur, op de Boelhouwerstraat stond een auto volledig in brand. De brandweer van Gouda kwam met spoed ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde.

Niet veel later werd er nog een autobrand gemeld. Om 00:46 uur werd de brandweer van Reeuwijk opgeroepen voor een autobrand op de Veenenburg. Ter plaatse stond de voorkant van een auto in brand, de brandweer heeft de brand geblust. De auto is total-loss.

Om 04:50 was het wederom raak, op het Oostmolenpad stond een auto in brand. De Haastrechtse brandweer is ter plaatse gekomen, de schade aan de auto bleef beperkt.

Foto’s Remco F. Gerritsen

 

   

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten