Drie verschillende brandhaartjes in berm nabij voertuigen, Gooweg Noordwijk

NOORDWIJK – Op zondag werd de brandweer opgeroepen voor een bermbrand op de Gooweg in Noordwijk. Bij een parkeerplaats werd nabij voertuigen drie verschillende brandhaartjes aangetroffen.

Eén daarvan kwam dusdanig dichtbij een auto dat deze bijna vlam vatte. De brandeeer heeft de verschillende haarden geblust, waarna de politie onderzoek heeft verricht. Vanwege het feit dat het om drie brandhaarden ging, zal opzet (nog) niet uitgesloten kunnen worden.

Foto’s: Menno Plug

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten