Diverse meldingen van stormoverlast in Waddinxveen

WADDINXVEEN – Op zaterdagochtend sloeg de wind op meerdere plekken toe in Waddinxveen. In iets minder dan twee uur tijd kwamen er drie meldingen binnen van stormoverlast/-schade in het Gouwedorp. Het ging om de Brugweg, Johannes Postlaan en de Esdoornlaan.

Op de Brugweg was een boom omgewaaid en blokkeerde daardoor de weg. De brandweer heeft hierop de boom klein gezaagd en zo de weg weer vrij kunnen maken.

Op de Johannes Postlaan waaide het isolatiemateriaal van het dak af. De brandweer is het dak opgegaan en heeft daar de resterende gedeelte op een veilige plek gelegd. Daarna heeft men ook het gedeelte wat al op straat terecht was gekomen binnen gelegd.

Op de Esdoornlaan was een grote tak van een boom afgevallen. Deze tak kon gemakkelijk gebroken worden en kon in de berm gelegd worden.

Foto’s: Rens den Oude & Rob de Jong

Brugweg

Johannes Postlaan

Esdoornlaan

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten