Boom omgezaagd na eenzijdige aanrijding, Bodegraafsestraatweg Gouda

GOUDA – Op zaterdag heeft er rond 16.30 uur een eenzijdige aanrijding plaatsgevonden op de Bodegraafsestraatweg. Een auto ramde hierbij een boom.

De bestuurder is nagekeken in een ambulance, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek uiteindelijk niet nodig. Wel was de boom dusdanig ontwricht dat de brandweer de boom heeft omgezaagd. Vooral met het oog op de wind was er een grote kans dat hij het uiteindelijk zou begeven. Een berger heeft het voertuig meegenomen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Ricardo Minten

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten