Zeer grote brand in bedrijfspand, Staringlaan Waddinxveen

Waddinxveen – Aan de Staringlaan in Waddinxveen heeft dinsdagavond een grote brand gewoed in een bedrijfspand. Ook de Provincialeweg N207 moest enige tijd afgesloten worden vanwege de vele rook die bij de brand vrij kwam.

De brand werd omstreeks 18.50 gemeld en werd na enkele minuten opgeschaald naar middelbrand en vervolgens naar groot en zeer grote brand. Bij de brand zijn vier tankautospuiten en twee autoladders ingezet, en vele ondersteunende voertuigen waaronder een DPU (Dompelpomp Unit) voor een groot water transport.

Tijdens de brand zijn er ook explosies geweest die gepaard gingen met dikke zwarte rookwolken, die in de hele omgeving te zien waren.

Foto’s Daniël Versteeg en Rob de Jong

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten