ALPHEN AAN DEN RIJN – Op zaterdagochtend is er een waterleiding gesprongen op de hoek van de Thailandsingel met de Evenaar. Het water spoot daardoor enkele meters de lucht in.

De brandweer werd opgeroepen om te assisteren bij het waterballet. De straat kwam blank te staan, mede omdat er zand mee spoelde met het water. De brandweerlieden hebben hierop het zand bij de putten weg geschept zodat het water in het riool terecht kon komen. De straat zelf is beschadigd; er is een groot gat ontstaan. Waterleidingbedrijf Oasen is ter plaatse gekomen om het lek te verhelpen. Voor zover bekend is er niemand zonder water komen te zitten.

Foto’s: Josh Walet

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten